Celebrul interlop clujean Simone Nelson Pop, cunoscut mai bine sub numele de Nelson Mondialu, a adus acuzaţii dure, de proxenetism, unui ”tovarăş” din Bistriţa, lui Viorel Daniel Sărmăşan, alias ”Başa”. Spusele lui Nelson Mondialu reprezintă practic un denunţ făcut în ”direct” pe un post tv şi nu este exclus faptul ca dezvăluirea să fi intrat în colimatorul celor de la DIICOT Cluj sau Bistriţa. În scandalul declanşat o amestecă şi pe impresara şi vedeta TV Anamaria Prodan, cea care moderează emisiunea ”Gospodar fără pereche”, Nelson Mondialu sugerând că una dintre concurente, o anume Lili (pretendentă la inima gospodarului Alexandru) a vrut să-l şantajeze după ce au întreţinut relaţii sexuale, femeia cerându-i 10.000 de euro.


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistrita de la orice punct de vânzare a presei.

Doru Costin

2 COMENTARII

  1. De ce nu-l trimiteti ma la un psihiatru mai degraba… ?! La noi in tzara asta, au avut grija politrucii dupa revolutie ( daca asta a fost ) … sa abroge infractiunea de „denuntzare calomnioasa” si se tine cu dintzii de „inamovibilitatea magistratilor” ( mai ales procurori ) , astfel incat, cine denuntza in bataie de joc ori din ura sau razbunare pe cineva, pentru o fapta penala care daca ar fi adevarata ar atrage raspunderea penala a acestuia, dar nu se confirma nu raspunde absolut in nici un mod de fapta sa , iar procurorii nu raspund pentru abuz ori neglijentza in serviciu , incat pot dispune arestarea si bagarea la racoare a oricui, oricand , chiar daca infractiunea prezumtiva nu se confirma .
    Pe aceste considenrente politicul se „joaca ” cu libertatea oamenilor si profita de „unii ” care maidegraba ar trebui dusi la psihiatru decat la DNA, sau „unii ” procurori sa depuna astfel de denuntzuri …
    Ce vreti mai mult ? Sper ca pricepeti ce vreau sa spun …
    Actualii guvernanti, incearca sa elimine aceasta prostie, dar „bobulatia” care urla-n strada sub „comanda ” PNL-PMP- USR… se opun cu inversunare acestei prostii sociale si politice , ptr ca numai asa pot ei sa-i „puna pe dreapta” pe concurentii lor politici , macar pana trece campania de alegeri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.