„Decizia BEC admite solicitarea PNL de a se soluționa de către BEJ BN aspectele de nelegalitate și încălcarea procedurii în stabilirea și consemnarea rezultatului votului. După ce decizia BEC va fi comunicată, BEJ BN se va întruni pentru a pune în aplicare dispozițiile puse în vedere de BEC”, a scris deputatul PNL Diana Morar. pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acesteia, pentru a se pune în aplicare dispozitivul deciziei BEC, singura modalitate legală este cea de renumărare a voturilor pentru candidatul la funcția de primar al municipiului Bistrița.

„Îmi exprim încrederea ca onorabilii membri ai BEJ BN, mai presus de orice implicație politică, vor respecta și aplica legea și vor dispune renumărarea voturilor pentru ca aceasta este singura modalitate corectă de aflare a adevărului în privința primarului pe care bistrițenii au ales în data de 9 iunie 2024.

Chiar dacă fragila diferența de voturi de până acum înclină balanța în favoarea candidatului PSD, acesta nu ar trebui să se teamă și sa aibă astfel de reacții.

Onest și moral față de bistrițeni este ca toți competitorii ce au participat la acest scrutin să își dorească aflarea adevărului cu ajutorul legii, prin renumărarea voturilor.

Am întreprins toate aceste demersuri juridice pentru PNL, în primul rând din respect față de toți cetățenii Bistriței care au ieșit duminică la urne pentru a-și alege Primarul pentru următorii patru ani. Fie că au votat cu candidatul PNL, fie ca au votat cu alți candidați, toți cei peste 35000 bistrițeni trebuie să fie respectați și să cunoască adevărul: pe cine au votat Primar.

Pentru ca, doar astfel, stimați colegi de breaslă, colegi politicieni și dragi bistrițeni, noi, cei care vă reprezentăm încrederea prin votul acordat, putem sta neclintiți și credibili în fața dumneavoastră.

Mai devreme sau mai târziu, adevărul va învinge!”, a mai notat Diana Morar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.