Deținut evadat de la Palatul de Justiție

259

Un deținut condamnat pentru tâlhărie calificată a evadat, joi, în timp ce se afla la muncă în Palatul de Justiție Satu Mare, fugind pe geamul de la o baie. Acesta a fost dat în urmărire generală de polițiști, potrivit cotidianul.ro

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că polițiștii au instituit filtre pe toate arterele din județ.

”Polițiștii sătmăreni au instituit filtre pe toate arterele din județ și desfășoară activități specifice pentru identificarea unui deținut care a evadat. Acesta a fost dat în urmărire generală”, a spus Cochera.

Potrivit unor surse judiciare, deținutul căutat este din județul Bihor, are 23 de ani și a fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie calificată, ispășindu-și pedeapsa la Penitenciarul Satu Mare.

”Bărbatul a părăsit, joi, punctul de lucru de la Tribunalul Satu Mare unde se afla și a evadat fugind din clădire pe geamul de la o baie. Este îmbrăcat în pantalon și tricou negru”, au spus sursele citate.

În Palatul de Justiție Satu Mare funcționează Tribunalul și Judecătoria, ambele instanțe fiind în circumscripţia Curţii de Apel Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here