Detalii șocante despre motociclistul mort. Cine era bărbatul

370

Un tânăr motociclist a murit, miercuri, în zona metroului Petrache Poenaru în urma unui accident rutier. Un conducător auto se pare că a întors maşina fără să se asigure şi în acel moment a fost lovit puternic.

Un grav accidentul a avut loc pe Splaiul Independenţei, pe sensul de mers dinspre Şoseaua Virtuţii către Şoseaua Grozăveşti, în dreptul staţiei de metrou Petrache Poenaru.

Primele cercetări arată că şoferul maşinii, în vârstă de 29 de ani, nu s-a asigurat la realizarea manevrei de întoarcere, intrând, astfel, în coliziune cu un motociclist. Bărbatul în vârstă de 32 de ani de pe motocicletă a murit pe loc. El era pompier şi nu de puţine ori şi-a pus viaţa în pericol pentru a salva alte vieţi. Era unul dintre cei mai buni. Nu-i era frică de pericol niciodată. 

1 COMENTARIU

  1. It can happen because: negligence of car drivers; car drivers are driving under the influence of alcohol or drugs, which hinders their focus and concentration; car drivers are speeding, running red lights and driving recklessly; car drivers opening their doors suddenly while a cyclist is using the road or bike lanes; car drivers taking sharp turns without looking in their side view mirrors.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here