Deputatul Simionca vrea desființarea pensiilor speciale pentru parlamentari

142

Deputatul Ionuţ Simionca (PMP) anunţă că va iniția o lege prin care pensiile speciale ale aleșilor să fie desființate, întrucât nu există niciun temei legal pentru ca parlamentarii să aibă astfel de beneficii.

 

O să propun o lege prin care să îmi desființez propria pensie specială! Sunt parlamentar, dar consider că nu există niciun motiv pe lumea asta ca parlamentarii să beneficieze de pensii speciale. De altfel nicio pensie specială nu poate fi justificată, toți oamenii trebuie să primească pensii în funcție de contributivitate.

Împreună cu colegii din conducerea PMP, am decis să depunem în Parlament, în perioada următoare, un proiect de lege împotriva pensiilor speciale. Vrem să le eliminăm pentru că le considerăm un furt din banul public„, a scris pe Faceebok deputatul bistrițean.

În opinia lui Simionca, singurii care merită să aibă un statut special sunt veteranii de război și cei din teatrele de operații , cei care au luptat pentru onoarea României în întreaga lume.

În rest, nu facem nicio concesie. Aștept părerile dumneavoastră pe această temă, vreau să fiu sigur că fac exact ce trebuie. Deci: sunteți de acord cu desființarea pensiilor speciale?„, a mai scris deputatul.

3 COMENTARII

  1. Domnul Simionca , nu doar pentru parlamentari ci si pentru oricine ia pensie mai mare decat salariul pe care l-a luat in ultima luna dinaintea pensionarii si sa se interzica cumularea pensiei cu salariul , luat prin angajare tot la stat .
    Stiu un politzai ( nu-i dau numele ) , care a luat pensie ( peste 110 de milioane ) de 2 ori mai mare decat salariul pe care l-a avut , iar altul, cu pensie de peste 45 de milioane de lei vechi, angajat la Politia Locala, pe acelasi post similar, la care i se cumuleaza cu pensia si salariul de peste 65 de milioane de lei… si ia pentru aceiasi ” munca ” peste 100 de milioane de lei vechi .
    Pai… asa TRAI NENICULE … , in conditiile in care exista o gramada de tineri fara serviciu !
    De fapt prost nu-i cine mananca … si ceva-i PUTRED in aceasta smechereala .

  2. Asta e cea mai tare gluma electorala, de prost gust, prezentata de vreun politician vreodata. La noi in tara, unde toti intra in politica pentru a-si umfla buzunarele in cativa ani de mandat, vine unul care zice ca le va lua cascavalul din farfurie la mafiotii care sunt la putere de atatia ani…
    Sa te tavalesti pe jos de ras, nu alta… Dar cine stie, in Romania de astazi, poate cineva pune botul si la asa ceva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here