Deputatul Sighiartău: A venit vremea să dați socoteală! Nu vă puteți ascunde! Cui transmite asta

284

Deputatul liberal Robert Sighiartău cere demisia prim-ministrului Viorica Dăncilă și a ministrului Agriculturii Petre Daea, din cauza modului defectuos în care au gestionat criza generată de pesta porcină care a lovit crunt fermele din România.

 

Pesta porcină continuă să lovească cu putere în fermele și gospodăriile românești. Cu toate acestea, vedem că autoritățile române sunt foarte pasive la fenomen. Premierul Dăncilă nu pare afectat de fenomen, iar ministrul agriculturii este dispărut din spațiul public.

Cred că toți românii afectați direct de această nenorocire trebuie să știe exact ce se întâmplă în fiecare moment, domnilor guvernanți! Nu vă puteți ascunde„, a scris Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

În opinia politicianului bistrițean, din cauză că sute de mii de porci sunt sacrificați în România din cauza pestei, importurile de carne de porc vor exploda și mai mult.

Este inacceptabil că toată administrația PSD privește detașată la ce se întâmplă. Sute de mii de porci sunt sacrificați, în condițiile în care carnea de porc este produsul pe care România îl importă la scară industrială. România cumpără carne de porc de jumătate de miliard de euro pe an. În aceste condiții, importurile vor exploda, însă guvernanții nu arată îngrijorare„, a scris Sighiartău.

Această boală abătută asupra noastră putea fi evitată, însă Guvernul n-a reacționat la momentul potrivit. A venit vremea să dați socoteală, doamna Dăncilă! E timpul să vă dați demisia, domnule ministru al Agriculturii!„, a conchis deputatul bistrițean.

1 COMENTARIU

  1. Care socoteala frate Robitza ? Diaspora si opozitia nu reprezinta pe toti romanii, ci doar pe cei care astazi tot urla ca disperatii in drum si cer cate o alegere anticipata anual, fara sa aiba nici o varianta viabila de guvernare . S-apoi, ceea ce s-a intamplat la Bucursti, va apartine voua organizatorilor ( PNL, PMP,USR ) si interventia jandarmilor a fost perfect legala si temeinic justificata si va place voia si ba !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here