Deputații USR, cu măști chirurgicale în Parlament

33

Deputații USR au venit cu măști chirurgicale pe față la începerea noii sesiuni parlamentare în semn de protest față de gazarea oamenilor care au fost la protestul din 10 august de către jandarmi. Un alt motiv este lipsa de reacție a autorităților în acest caz. 

 

„Gestul nostru este un gest pe care îl considerăm firesc, de solidaritate, cu zecile de mii de români care au fost gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD, la ordinul lui Liviu Dragnea, şi încercarea de muşamalizare care vedem că se construieşte uşor, nu trebuie să rămână aşa. USR, în cadrul acestui Parlament, vom pune o presiune constantă pe clarificare responsabililor pentru faptul că Liviu Dragnea a decis să îi gazeze pe români, în încercarea de a transforma România într-un stat autoritar”, a declarat Dan Barna, președintele USR.

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu a atacat dur USR, după apariția de ieri din Parlament. Social democratul susține că membrii formațiunii „fac circ” și sunt „incapabili” să strângă voturi.

40769431_711923179165351_4537563618861907968_n„Sesiunea parlamentară începe din nou cu circul făcut de USR, care, dacă vin la ședințe cu măști chirurgicale, cred că au dat gaură în cer, sprijinind … “democrația”!? Nu numai că nu salvează “democrația”, nici atât România din titulatura lor pompoasă, dar nu se mai pot salva nici pe ei înșiși de la ridicolul “performanței” lor parlamentare!? De asta i-au trimis cetățenii in Parlament? Ca să facă circ? La doi ani de la alegeri, ageamii ăștia nu au înțeles că, într-un parlament, nu circul, ci voturile contează! Cum, însă, sa strângă voturi sunt incapabili, cred că pot “lua fata” cu circ!? Proști or fi ăia care le vor mai da votul la alegerile următoare!? Iar când or constata “sponsorii” că nu mai aduc voturi, vor rămâne mai mulți bani în fondurile lor operative!”, a scris pe Facebook, Ioan Mircea Pașcu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here