Președintele Klaus Iohannis are la dispoziție opțiunea de a declanșa un referendum pe tema justiției, odată cu alegerile europarlamentare, după ce a câștigat bătălia la Curtea Constituțională. Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, susține că a cerut încă din 2016 suspendarea lui Klaus Iohannis pentru aceste jocuri politice.

”Mă felicit încă o dată pentru faptul că Insul Bizar NU a primit aviz pentru referendum și cu votul meu. Se întâmpla în februarie 2017… Votul meu nu îl va avea niciodată pentru nimic. Trebuia SUSPENDAT încă din decembrie 2016, când am cerut prima dată acest lucru. Între timp, am mai solicitat public demararea procedurii de suspendare de cel puțin 30 de ori… Am spus încă de atunci că, „nesuspendat, Insul Bizar se va asigura că nu mai rămâne piatră pe piatră pe aici”. Am avut perfectă dreptate!”, arată Liviu Pleșoianu.

2 COMENTARII

  1. Ma… ” asta ” trebuia suspendat imediat dupa alegeri, cand public a afirmat ( la TV ) ca el este ” presedintele opozitiei ” nu al celor de la putere, ca el isi doreste ” guvernul dumnealui ” … si ca de fapt nu este presedintele tuturor romanilor . Mai mult , permanent a fost un presedinte ” Gica Contra ” la absolut tot ceea ce a fost initiat de cei de la putere … a franat permanent evolutia statului roman… pe toate caile posibile si s-a „pus de-a dunga ” la orice .
    Nu l-ati suspendat pana acuma, deja este traziu s-o mai faceti ! N-aveti decat sa-l suportati in continuare, sa isi bata joc de voi cum doreste … !
    Mai bine faceti demersurile necesare ptr :
    – schimbarea Constitutiei si presedintele tzarii, sa fie ales de parlament , dupa ce in prealabil s-au facut alegeri parlamentare , statul sa devina un stat parlamentar si nu semiprezidential cum este astazi , cand avem o guvernare de o culoare politica si un presedinte de tzara total ” invers ” ;
    – Atat presedentia, cat si parlamentul, sa fie alesi pe aceiasi perioada de timp, astfel ca odata cu schimbarea liniei si optiunii politice, sa fie schimbati de jos pana sus, toti , sa nu mai exista ” stat sfarling – adica pe aceiasi linie dreapta , ori stat paralel – pe linii paralele ” … apoi fie ele ori ” cea… ori hais ” !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here