Marian Mina, deputat PSD și liderul organizației din Giurgiu, i-a atacat pe liberali, în contextul în care o femeie a fost omorâtă de câini, sâmbătă, în zona Lacul Morii, Sectorul 6.

„Tăiaţi în carne vie, domnule Ciucă! Altfel, vă veţi împiedica în propriile tranşee ale neputinţei politice!”, l-a îndemnat Marian Mina pe prim-ministrul Ciucă.

„Domnule preşedinte al PNL, Ciucă, de ce oamenii voştri din PNL omoară oameni?! Prin prostie, prin hoţie şi prin ciocoism?! O femeie a murit muşcată de câini, în sectorul 6 – PNL. Trei mineri au murit striviţi în noroi, la Gorj, sub conducerea PNL a CE Oltenia. Câţi oameni mai trebuie să moară, domnule preşedinte Ciucă, sub administraţie PNL? Ca să vă treziţi şi să vă comportaţi ca un general ce sunteţi? Tăiaţi în carne vie, domnule Ciucă! Altfel, vă veţi împiedica în propriile tranşee ale neputinţei politice!”, a scris Marian Mina, duminică pe Facebook.

PNL, colaborare bună cu PSD la guvernare

Deputatul PSD i-a mai transmis preşedintelui PNL Nicolae Ciucă că nu este o soluţie să îl lase pe prim-vicepreşedintel PNL Dan Motreanu „waze” să atace PSD.

„Lumea vrea de la dvs. soluţii, nu atacuri politice. Fiţi profesionist, domnule preşedinte Ciucă!”, a completat Mina.

Dan Motreanu a afirmat că este greu ca liberalii să aibă o colaborare bună cu PSD în toate judeţele, în condiţiile în care Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii social-democraţi din teritoriu să îi atace pe miniştrii PNL, cât şi pe aleşii locali ai PNL.

„Este destul de dificil să avem o colaborare bună cu PSD in toate judeţele, chiar dacă am găsi un numitor comun pentru multe lucruri care ne despart. Atâta timp cât preşedintele PSD Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii dintre reprezentanţii săi în teritoriu să îi atace pe miniştrii PNL şi pe reprezentanţii administraţiei locale PNL”, a explicat Dan Motreanu, pentru Digi 24.

Citește și: USR nu va face alianță cu Dacian Cioloș în 2024: Nu suntem totuşi la emisiunea ‘Iarta-mă’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.