Pompierii militari de la subunitățile din Sângeorz-Băi și Năsăud au intervenit joi seara în orașul Sângeorz-Băi, pe strada Bradului, la un incendiu izbucnit la un depozit de cherestea. Incendiul ar fi izbucnit din cauza amplasării de materiale ce se pot aprinde ușor în apropierea sistemului de încălzire.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, incendiul a fost lichidat in aproximativ 40 de minute de către pompierii militari și voluntari. 

„Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, in interiorul unui imobil cu destinația depozit / atelier de prelucrare a lemnului (la nivelul parterului).

Echipajele de interventie au reușit localizarea și lichidarea focarelor, înainte ca incendiul sa se extinda la etajul imobilului, unde se afla depozitată o cantitate semnificativă de vopseluri, materiale inflamabile și material lemnos. 

Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, a transmis Marius Rus, purtătoul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

După finalizarea intervenției, în urma cercetărilor de la fața locului, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de amplasarea unor materiale ce se pot aprinde ușor (combustibile, materiale lemnoase) in apropierea  sistemului de încălzire – centrală termică și sobă cu acumulare de căldură, amplasate una lângă cealaltă.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here