Supărat de faptul că toate amendamentele aduse bugetului de stat de către aleșii PSD au fost respinse în plenul Parlamentului, senatorul bistrițean social-democrat Ioan Deneș a transmis un mesaj pe Facebook. Mesajul l-a rostit de altfel și de la tribuna Legislativului în timp ce dădea citire câtorva dintre amendamentele sale, care vizau o serie de investiții necesare în câteva dintre comunele din Bistrița-Năsăud, conduse de primari PSD.

  „Actuala coaliție aflată la guvernare funcționează după principiul unei expresii celebre spusă de o fostă deputată PDL-‘Ciocu’ mic că acum noi suntem la putere’.

După ce prin bugetul de stat au refuzat să respecte legile în vigoare privind pensiile, alocațiile, salariile a venit rândul tăierilor și la banii necesari pentru invesțiile din localități(drumuri,canalizări,dispensare, etc). Toate amendamentele propuse la bugetul de stat au fost respinse de actuala majoritate PNL, USR, UDMR„, a scris pe pagina sa de Facebook, senatorul Ioan Deneș. 

Senatorul bistrițean a propus repartizarea a 243.000 lei pentru confinațare construire rețea de canalizare, stație de epurare și extindere rețea de apă în comuna Budacu de Jos. Alți 500.000 lei au fost solicitați pentru construirea unui dispensar uman și locuințe de serviciu  în comuna Budești, 415.000 lei pentru extinderea rețelei de apă din comuna Coșbuc, 600.000 lei pentru modernizare de străzi în comuna Galații Bistriței și încă 450.000 lei pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă și canalizare în comuna Parva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here