Copiii minori cu vârsta de maximum 3 ani vor fi scutiți de la plata cheltuielilor cu întreținerea în cazul calculului facturilor de utilități ale unei asociații de proprietari.

Totodată, termenul de plată al acestor utilități ar putea fi majorat de la maximum 20 de zile la 30 de zile, după ce Senatul a adoptat un proiect de lege în acest sens, informează profit.ro.

 

Pentru a putea fi pus în practică, proiectul mai trebuie adoptat și de deputați. Guvernul a transmis deja parlamentului că susține aceste modificări, cu condiția menținerii sistemului de penalizări de maximum 0,2% pentru fiecare zi de întârziere la plata facturii de întreținere.

2 COMENTARII

  1. Nu mi se pare corect acest lucru, daca stati sa va ganditi la blocurile care sunt prevazute cu lift se adauga intretinerea liftului care se uzeaza datorita numarului de utilizari, iar energia electica care creste considerabil la blocurile prevazute cu lift. Si atunci este justificat sa fie trecuti si copii la intretinere. Acelasi lucru ar trebui sa se intample si cu locatarii care au caini. Sa se initieze o lege care sa oblige cetatenii care au caini sa fie trecuti la intretinere in blocurile cu lift. In concluzie familiile care au copii de maxim 3 ani si caini necesita sa se plimbe mult mai mult cu liftul decat un pensionar sau decat un angajat care lucreaza de dimineata pana seara.

  2. Cheltuielile cu liftul se calculeaza normal ca si pana acum, scutirile nu se redistribuie, unde ati auzit ca scutirile anuntate vor fi redistribuite, aceasta e o rastalmacire prematura a anuntului, inainte de stabilirea procedurilor prin care furnizorul va reglementa cu statul amortizarea scutirilor respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.