Decizia Curții de Apel București în cazul lui Lucan

332

Fostul director al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj, Mihai Lucan, cercetat în prezent sub control judiciar,  va fi plasat în arest la domiciliu, au decis, vineri, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat vineri contestaţia depusă de DIICOT împotriva deciziei de lăsare în libertate a medicului Mihai Lucan, acuzat într-un dosar de delapidare a Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, cu un prejudiciu de 5 milioane de lei.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ca Mihai Lucan să fie plasat în arest la domiciliu.

Sursa: news.ro

1 COMENTARIU

  1. Pentru calificarea si nivelul profesional deosebit al d.lui doctor Lucan, toata cinstea si inalta consideratie. Isa, pentru faptul ca deja a luat-o „razna” nesatul si nu vede ca-i un hodorog vai mama lui… si ca azi-maine pleaca dincolo si nu sta acasa sa-si vada de sanatatea lui personala … precum si de metodele si comportamentul lui fata de personalul medical pe care l-a „sclavagit si subjugat” atata vreme , ma apuca scarba !
    Asadar domnule Lucan, sa-ti fie rusine nesatulul ( si ne- bu.nul ) dr.acului era sa zic, da n-am zis .
    Nu stiu de ce nu l-a „pus pe dreapta feciora-so, care usor, usor este si dumnealui o somitate si un doctor FB, sau chiar EXCELENT , ca de la taica-so n-a invatzat numai partile rele de tip sclavagist … Numa ca este foarte greu sa desfiintezi „Calul… pe Calul… pe Calul… calare ” ( al lui Paunescu… stiti dvs povestea ) .
    Si sclavagismul a fost desfiintat… tot de catre stapanii de sclavi… cu inima , bun simtz si credinta in Dumnezeu, dar foarte greu si lung in timp… si astazi, se pare o reinvigorare a lui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here