Decembrie 1989, revoluție sau lovitură militară de stat? Demontarea unei uriașe mistificări

243

Încă persistă o mare dilemă asupra modului în care sunt catalogate evenimentele din Decembrie 1989 din România, despre ceea ce s-a întâmplat atunci, dacă a fost o revoluție sau o lovitură militară de stat? O analiză imparțială a acelor întâmplări care au schimbat cursul istoriei României și a românilor, la 29 de ani de la acele evenimente, demonstrează fără nici un echivoc că argumentele care susțin teza loviturii militare de stat, prevalează covârșitor asupra celor care susțin teza revoluției.
———————————————————————–

Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. N-a fost nici o Revolutie, ci efectiv o ” lovitura de stat ” … apoi c-a fost ea de tip militar sau ba… ramane de vazut cine a initiat-o mai precis cine a sponsorizat-o in secret si cine n-a ” ridicat nici un deget , sa-l ( mai ) apere pe Ceausescu ” . Oricum, totul a fost cu complicitatea celor care ” au pusca in mana ” ( Armata, Securitate si Politie … si alte forte militare care au arme in dotare … ) ca daca acestia nu se inapoiau in cazarmi si nu stateau ca prostii sa le dea ” prostoi celovec ” cu parul in cap… atunci era ca in Turcia lui Erdogan ASTAZI …
    Toti cei care strigau si urlau pe strazi ” Oleeeee…. Oleeee…. Ceausescu nu mai eeeee ! ” … astazi cauta coji de pita prin containere , ca altfel crapa de foame in acest capitalism salbatic in care am intrat si prin care am devenit sclavii tarilor europene si prin care 10% din ” smardoii Romaniei ” … detin toti banii , in timp ce ailalti ” crapa de foame ” .
    Asa ca… Oleeeeee……Oleeeee !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here