Decizie fără precedent într-una dintre cele mai bogate ţări ale lumii. S-a decis ca telefoanele mobile să fie interzise în clădirile guvernamentale din Kazahstan, scrie stiripesurse.ro.

 

Demnitarii și vizitatorii kazahi își vor lăsa telefoanele mobile la intrarea clădirilor guvernamentale începând cu 24 martie pentru a preveni scurgerile de informații clasificate, după cum se arată într-un document divulgat presei, scrie Reuters.

„Au fost înregistrate cazuri din ce în ce mai frecvente de scurgere a informațiilor confidențiale prin intermediul aplicației WhatsApp”, se arată în documentul divulgat presei, prin care oficialii statului sunt instruiți să prevină scurgerile de informații prin folosirea unor telefoane de bază, fără camere, aplicații mobile sau acces la internet.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Dar este chiar foarte bine ! Exista si secietati civile, particulare, in care inca de la angajare iti spune patronal ca daca te prinde cu telefonul la serviciu, te da afara ! Acolo te duci sa muncesti, nu sa te joci pe telefon, sa stai pe facebook, sa dai mesaje, ori sa fi „ascultat” de serviciile „dusmanoase” …
    Au dreptate ! Si eu sa fiu patron I-as da afara pe cei care toata ziua stau cu telefon ” legat de cap „…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here