De la tranziție la permanență a fost doar un pas! Supercom, gunoierul oficial al județului

124

Firma bucureșteană Supercom SA este oficial noul gestionar al deșeurilor din Bistrița-Năsăud, după ce a fost desemnată de curând câștigătoarea licitației. Cea mai bună veste însă pentru bistrițeni este faptul că prețul gunoiului menajer va scădea.

Supercom SA este aceeași firmă care a colectat și până acum gunoaie de pe raza județului, după ce Vitalia a renunțat unilateral la acest contract, considerat păgubos pentru firmă, în condițiile în care aceasta, în principal din cauza tarifelor foarte scăzute nu și-au putu acoperi cheltuielile și astfel a ieșit pe pierdere, astfel că a pierdut licența de operare.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui ca la orice contract incheiat la o ” licitatie publica ” sa existe stipulata interdictia ca pe toata perioada derularii contractului, renegocierea pretului sa fie interzisa si acest lucru sa poata fi facut doar cand se ajunge la termen cu acel contract si cand se organizeaza o noua licitatie .
    Este de notorietate publica faptul ca toti la licitatii accepta pretul cel mai scazut asa… doar de fatzada sa castige licitatia, dupa care isi arata ” coltzii ” si incep cu vaicarelile ca sunt ” prea putini bani ” si fortzeaza nota cu beneficiarii sa le faca lor jocul cu preturile care le convin si care sa le aducalor niste profituri uriase, spre batjocura cetatenilor platitori .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here