De cealaltă parte a baricadei! Oameni ai legii din Bistrița-Năsăud, trântiți de pământ de lege

1785

În luna decembrie a anului trecut a fost trimis în judecată încă un polițist bistrițean, pentru luare de mită. Procurorii îl acuză pe Sorinel Manta că, pe lângă bani, el ar fi beneficiat de șpagă și sub formă de motorină.

Odată cu trimiterea în judecată a lui Manta, șirul polițiștilor cu probleme din IPJ Bistrița-Năsăud s-a mărit. Primul caz de răsunet a fost cel al trioului Mureșan- Hasnăș – Cloșcă, după care au mai urmat și altele, chiar dacă nu au avut o greutate chiar atât de mare.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

3 COMENTARII

 1. Pai, va spun eu care-i „baiul „si anume faptul ca in aceste domenii de aplicatie politieneasca, au fost promovati si numiti politisti facuti ” la apelul bocancilor „… majoritatea fara scoala militara in domeniu , iar foarte multe posturi de ofiteri au fost ocupate de catre subofiterii care si-au completat studiile la FF cu „pune x-ul ” pe bani … si al caror ” telijenta ” si pregatire a ramas tot de … ” suptofitzer ” !
  Parerea mea personala si nu numai, este ca absolut peste tot unde sunt angajati si promovati astfel de politisti, jandarmi , militari ai MAPN… SPP… SRI… etc. etc. etc. fara scoala militara in domeniu, toti sunt ” o apa s-un pamant ” , usor coruptibili, slabi profesionisti si in kintea lor exista 85% ” capatuiala „… ” buriceala „… sau… ( da nu mai zic ca o sa se ümfle ovazul ” in ei… ) .
  Problema este ca ofitzeri si subofitzeri , cu pregatirea , competentza si experientza profesionala ca pe vremea ” mitraliatului „… nu mai exista astazi , asa comunisti cum au fost ei … !

 2. Mereti ma… ! Aia-i „spaga „… (?) ca ia cate o canistra de benzina ori motorina de la diferiti soferi, ca sa poata lucra cu masina de serviciu ( a Statului Roman Neparalel… ) , ca au foarte putin combustibil repartizat, care in nici un caz nu le ajunge sa se mai si incalzeasca cu masina in timpul cat executa serviciul exclusiv afara, in mediul pe care bine-l stiti … Inca si in ziua de astazi, ei au cota de combustibili, ca si pe vremea impuscatului . Pai, ar fi culmea sa-i dea si amenda soferului care-i da aceasta „canistra „… ! La urma urmei, n-a luat pentru el … ci pentru aceasta tzara care ar dori sa aiba numai „soareci, care sa manance foarte putin … dar sa urle, sa tzipe, sa zbiere si sa muste ca un leu „… sau… sa aiba niste „Lei, sfrijeliti, flamanzi si vai de capul lor, care daca s-ar putea sa pasca iarba, dar de facut treaba cat incape… gratis si pe banii lor daca se poate ”
  No cam asta-i adevarul in Politia Romana, in Jandarmeria Romana, in SRI, SPP, in Armata si peste tot , unde aproape ca trebuie sa-si cumpere oamenii echipamentele de care le sunt necesare in exercitarea serviciului si pentru aparare si protectie…
  Nu odata ati auzit interventiile la TV al oamenilor legii, despre faptul cum sunt tratati si despre militarii care au venit din teatrele de operatiuni externe , dupa care efectiv sunt abandonati si uitati de-a bine-lea… Ca sa vedeti Dvs de ce se ocupa onor domnii procurori cu „sesizare din oficiu „… sau cu „plageri si denunturi calomnioase „care nu fac nici 200 de lei . Ma rog… daca spaga era acolo… undeva la UN MILION DE EUROI… atunci cu siguranta ca „nu se atingea nimeni de ei „…
  Ma… sunteti de rasul curcilor in aceasta tzara, cu ce va ocupati si ce „pericole sociale „… stiti voi sa combateti ! Sa va fie rusine , ca de crima orgnizata faceti pe voi de spaima si va este frica sa va ocupati ! !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here