Așa cum ne-am obișnuit, prețul este considerat un indicator al calității. De aceea, atunci când suntem siguri că un produs este de calitate, suntem dispuși să alocăm orice sumă necesară pentru a-l obține.

Când vine vorba despre o asemenea investiție, despre renovarea acoperișului, alegerea serviciilor de reparații acoperișuri la prețuri corecte este foarte importantă, dat fiind faptul că această parte a casei este principalul element care ne protejează de factorii externi de mediu, de căldura excesivă și de gerul din timpul iernii, de ploaie, grindină și vânt puternic.

Desigur, în alegerea acestor servicii trebuie să ținem cont de mai mulți factori. Dacă pentru unii dintre noi prețul dictează în alegerea finală, pentru alții acesta reprezintă criteriul lăsat la urmă în momentul alegerii serviciilor de reparații pentru acoperișuri de case.

Importanța costurilor cu echipa de muncitori pentru renovarea acoperișului

Am fi tentați să spunem că în alegerea firmei care se va ocupa de renovarea acoperișului casei noastre am luat în calcul: reputația acesteia, experiența sa în domeniu, proiectele duse la bun sfârșit până în momentul de față și, în cele din urmă, oferta acesteia. Nu greșim deloc când spunem asta. Însă, dacă analizăm profund comportamentul nostru, putem observa că cel mai important criteriu pe care îl avem în vedere în orice achiziție este prețul. Iată, deci, de ce costul serviciilor de reparații este atât de important pentru proprietari:

  • în primul rând, pentru că folosirea materialelor de calitate pentru reparații presupune o serie de costuri mai ridicate, mai ales dacă materia primă din care acestea sunt realizate este produsă de o firmă de renume;
  • în al doilea rând, pentru că echipa de muncitori care se va ocupa de lucrarea de renovare pentru acoperișul de casă veche va fi una specializată, certificată și autorizată, în permanență instruită, costurile serviciului, per total, vor include și aceste aspecte.

De altfel, dacă alegem servicii profesionale de reparații pentru acoperiș, la un preț ușor ridicat, am putea spune că am făcut o investiție cu adevărat avantajoasă, prețul indicând în acest caz calitatea echipei de muncitori și executarea impecabilă a lucrării.

RoofArt – profesionalism și eficiență în serviciile de reparații pentru acoperișuri

Una dintre marile firme românești, recunoscute la nivel național ca fiind singura care aduce calitatea nordică a materiei prime în sistemele de învelitori și în cele pluviale, este RoofArt. Rezistența, fiabilitatea și durabilitatea produselor comercializate de către aceasta sunt adesea preferate atât de proprietari, cât și de muncitori, produsele fiind foarte ușor de manevrat, de transportat și de montat.

Pe lângă soluțiile oferite pentru sistemele de învelitori rezistente (țigla metalică Umbrella® și sistemul pluvial Scandic®), compania recomandă clienților servicii profesionale de reparații pentru acoperișuri de case, realizate de către firmele partenere, specializate în acest domeniu.

Atunci când aspectul materialului din care este compusă învelitoarea nu se mai prezintă la fel ca la început, la suprafața acestuia apărând deteriorări ce cauzează infiltrații de apă la nivelul podului sau al mansardei, este un semn clar că acoperișul are nevoie de reparații sau, după caz, de înlocuire.

Aici intervine compania RoofArt care, prin montarea în locul pieselor vechi, a unora superior calitative, oferă proprietarilor garanția că, de acum încolo, acoperișul va rezista cu brio celor mai aprige condiții de mediu. Unul dintre aceste produse este țigla metalică Umbrella®, clasică și cu prinderi ascunse (dublu-modulară), realizată din oțel nordic, produs de concernul suedez SSAB, companie cu care RoofArt menține o colaborare excelentă de peste 10 ani.

Rezistența în timp a oțelului nordic a fost dovedită pe parcursul celor peste 40 de ani de teste în condițiile extreme de mediu din Scandinavia și din alte regiuni dure din întreaga lume. De aceea, sistemele de învelitori din țiglă metalică Umbrella® au o durată medie de viață de peste 60 de ani. Mai mult, același oțel nordic SSAB este utilizat și în componența materialelor folosite la fabricarea sistemului pluvial Scandic®. Mai multe detalii despre aceste produse cu siguranță vom găsi pe site-ul roofart.ro, acolo unde sunt prezentate, de asemenea, și serviciile de reparații pentru acoperișurile din țiglă metalică.

Referitor la acestea, trebuie să fim conștienți de faptul că lucrările de reparații pentru acoperișuri au un preț care variază în funcție de tipul modificărilor sau al înlocuirilor necesare, dar și de tipul materialelor folosite. Așadar, alege în mod inteligent serviciile de renovare pentru acoperișul casei, la prețuri avantajoase și rentabile, și bucură-te mult timp de rezistența acestuia.

1 COMENTARIU

  1. Ma… puneti-va acoperisuri cu tabla… dar Doamne fereste de un incendiu, ca efectiv pompierii efectiv nu pot stinge incendiul deoarece nu pot ” sparge ” acoperisul si pagubele dupa incendiu unor astfel de case vor fi mult mai mari decat daca se folosea tzigla pe unde pompierii ar putea interveni mai usor in podurile acestora .
    Ati vazut la TV… cum se comporta un astfel de acoperis la o ” vantoasa ” puternica … si rastoarma casa cu totul … si … Doamne fereste cum ard acoperisurile facute din ” ondulin ” de carton asfalt… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here