Victor Ponta i-a cerut lui Florian Coldea pozele de la vilele SRI cu petrecerile la care au participat Liviu Dragnea și Laura Codruța Kovesi. Totul s-a întâmplat la un eveniment la care a fost prezent și Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene.

Miercuri seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Ponta a declarat că fostul adjunct de la SRI încă nu i-a furnizat fotografiile secrete. Actualul președinte al Pro România a anunțat că Darius Vâlcov a depus, în 2015, un denunț împotriva lui Dragnea.

”Nu mi le-a dat, cred că le ține pentru când o fi nevoie. Probabil la prezidențiale. Singurul dosar despre care am vorbit a fost cum să îl scăpăm pe Dragnea. El zicea: ”George, Florin, am dosar.”. Cred că cu Tel Drum l-a ajutat cineva. Eu am depus mărturie în dosar în favoarea lui Dragnea. Dragnea spunea că, în 2015, că Vâlcov a depus denunț împotriva lui. Probabil l-o fi retras.”, a spus Victor Ponta.

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios, daca DENUNTZAREA CALOMNIOASA era reincriminata , daca mai depunea vre-un astfel de … ” denuntz ” ! Aceasta fapta , pe vremea comunistilor, aplica aceiasi pedeapsa ptr denuntzator, daca fapta era calomnioasa si nu se confirma, egala cu pedeapsa care sa-r fi aplicat celui denuntzat, daca se confirmau faptele denuntzate … N-am inteles niciodata de ce a fost dezincriminata ?! Cu siguranta ea a fost dezincriminata, ca sa poata fi folosita in luptele politice dintre ” pozitie ” si ” opozitie ” … si unde procurorii odata sesizati, NU raspund nici ei , daca pun in miscare actiunea penala impotriva cuiva, fara probe certe … arestari, retineri, catuse… etc. etc. etc… asa cum se practica astazi in spatiul public , desi in final sa urmeze CLASAREA CAUZEI .
    A devenit o moda politica, toata lumea sa depuna plangere impotriva la toata lumea ( de cele mai multe ori neserioasa, mincinoasa, ori care nu se bazeaza pe niste probe solide si legale ) , astfel incat , cel vizat, ptr cel putin o perioada de timp, SA FIE PUS PE DREAPTA de catre procurori , dupa care, cauza se claseaza, nu pateste absolut nimeni nimic dar celui vizat , i-a sarit ” randul ” ptr o anumita campanie ploitica … de noi alegeri, ori promovari in anumite functii , unde ” dosarul procurorilor ” … conteaza enorm !
    DOMNILOR POLITRUCI, DE CE NU VRETI SA REINCRIMINATI INAPOI DENUNTUL CALOMNIOS ? ! VEDETI CAT ESTE DE NOCIV SI BOLNAVICIOS PENTRU TOATA LUMEA … , INDIFERENT CA-I LA PUTERE SAU OPOZITIE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here