Deputatul social-democrat Daniel Suciu a anunţat vineri, într-o conferință de presă, că va depune o iniţiativă legislativă prin care va propune  ca firmele care vor care vor acorda vouchere de vacanță angajaților, să beneficieze de deduceri fiscale. 

Declarația parlamentarului bistrițean a venit în contextul în care premierul Florin Cîțu a anunțat recent că anul acesta nu vor mai fi acordate vouchere de vacanță angajaților din sistemul bugetar: Daniel Suciu a adus totodată critici atât șefului Executivului, cât și PNL, din cauză că una au promis în campaniile electorale de anul trecut și altceva fac acum când sunt la guvernare. 

„De ce în timpul campaniilor electorale nu li s-a spus românilor că voucherele de vacanță vor fi tăiate? Astfel,următorul meu proiect de inițiativă legislativă va fi unul pentru acordarea voucherelor de vacanţă şi în sistemul nebugetar, adică la privat, cu deduceri fiscale pentru firmele care vor acorda aceste vouchere de vacanță, tocmai ca să nu mai fie niciun fel de discuţie că bugetarii sunt avantajaţi de către statul român”, a declarat deputatul bistrițean.

Totodată, Daniel Suciu s-a arătat convins că inițiativa sa va fi susținută de către colegii săi din PSD.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here