Terapii de grup la PNL, în funcție de taberele lor interne, dar incapabili să spună adevărul, că au pierdut zdrobitor alegerile, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD Daniel Suciu.

Social-democratul bistrițean spune că partidul din care face parte a obținut un „rezultat istoric” în județ, în timp ce PNL minte și este incapabil să recunoască votul oamenilor.

„Pe scurt:

1. Aripa Turc, personaj dispărut total din 9 iunie, contestă tot ce mișcă, prin proxy Diana Morar. Miza: amânarea decontului intern pentru conducerea județeană actuală. Au organizat prost inclusiv ziua votului și procedurile legale pentru contestarea proceselor verbale. Pe grupurile lor interne recunosc asta, dar doamna vrea să pară luptătoare ca să fie pe listă la toamnă. Simplu.

2. Aripa Sighiartău s-ar cere la conducerea PNL, pregătește terenul și vând povestea înfrângerii de la CJ ca o…pseudovictorie. Miza lor, același loc de deputat pentru Sighiartău. Nu este despre Bistrita, bistrițeni, ci despre lupta lor internă. La fel de simplu.

3. Le place sau nu, PSD a luat în 9 iunie cel mai mare număr de voturi. Rezultat istoric, 44 de primari, inclusiv în Bistrița (din 62). Ce nu vă spun liberalii este că Ioan Turc este singurul primar liberal la primul mandat care pierde alegerile într-un municipiu reședință de județ. Singurul! Ce nu vă spun liberalii în timp ce se zvârcolesc vorbind de fraude este că PSD a câștigat în 44, 48 și 54 de secții din municipiu (din 58) alegerile pentru Consiliul Local, Județean și președintele CJ. Și Gabriel Lazany a câștigat mai mult de jumătate din secțiile din oraș.

NU ne interesează meciurile voastre interne, dar îi mințiți pe bistrițeni din 9 iunie încoace și vă dovediți incapabili să recunoașteți că VOTUL oamenilor v-a adus aici. Și propria voastră aroganță, suficiență și lene organizatorică. NOI am înțeles în 2020 ce ne-au transmis oamenii, VOI în 2024 nu înțelegeți că AȚI PIERDUT!”, a notat Daniel Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.