Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, va candida la funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, pe contul său de Facebook.

Țin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier județean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face și va face lucruri bune pentru România. Am făcut și greșeli și trebuie să ni le asumăm, pentru că doar așa vom recâștiga încrederea oamenilor. Așadar, candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulțumesc colegilor mei de acasă și tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD„, a declarat Daniel Suciu.

Congresul extraordinar al PSD pentru alegerea noii conduceri a partidului va avea loc pe data de 29 iunie. Evenimentul se va desfășura la Sala Palatului din București și sunt așteptați să participe între 3.000 și 4.000 de delegați.

1 COMENTARIU

  1. Extraordinar ! EU EFECTIV IES DIN acest PSD ! VREAU SA PLEC IN ALT PARTID … dar in niciun altul existent astazi ! Nu-i inteleg pe ardeleni , banatzeni , dobrogeni, moldoveni sau bucuresteni etc. etc ( zonal ma refer ) , de ce nu se desprind de acest ” Partid Teleormanean ” … sa ramana tot de stanga , dar intr-un partid zonal, condus le lideri ” cu mintea limpede ” … nicidecum tulburata, cetzoasa si impaienjenita al ” oltenilor teleormaneni ” , care … sub tutela ” racoritului ” … am impresia ca au cam ” luat-o razna ” .
    Domnilor din Ardeal, alegeti-l pe Rusu de Cluj ca presedinte si faceti-va un partid de stanga PROPRIU , apoi zica-i cum i-o zice ! Deziceti-va de aceasta Veorica , agramata si nepregatita pentru sefia unui partid atat de MARE ! Nu vedeti ca ea ” a inceput cu lipitul de afise electorale … „… si A RAMAS TOT ASA ?!
    Intelegeti ca daca vor fi mai multe partide de stanga, toate vor obtine un anume procent, care intr-o UNIUNE PARLAMENTARA vor fi cu mult mai puternici si care nu vor mai fi ” tema batjocurii ” in fata poporului care se uita cu ” gura cascata ” … a la ” pro.st.oi celovec ” !
    Deja incepe sa-mi fie rusine ca am fost PSD-ist !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here