Trei tone de deșeuri au fost strânse într-o singură zi de pe malurile râului Bistrița de către angajații Sistemului de Gospodărire (SGA) Bistrița-Năsăud, informează Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa (ABA) Someș-Tisa.

„Prin fiecare acțiune de igienizare pe care o facem, ne dorim să oferim un model de bună practică și să-i familiarizăm pe cetățeni cu modalitățile de valorificare a deșeurilor și cu posibilitățile de colectare existente la nivel local. De asemenea, vrem să schimbăm percepția și atitudinea instituțiilor, a factorilor de răspundere și a cetățenilor din comunități.

Colegii noștri de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud fac o echipă excelentă, reușind să adune astăzi o cantitate semnificativă de deșeuri de pe ambele maluri ale râului Bistrița (municipiul Bistrița)”, au transmis reprezentanții ABA Someș-Tisa.

Potrivit sursei citate, angajații  SGA Bistrița-Năsăud au reuși să adune 1.800 kilograme deșeuri vegetale, 700 kilograme deșeuri menajere, 500 kilograme PET-uri.   „Fiecare dintre noi poate contribui pentru un mediu mai curat! Vă invităm alături de noi la acțiunile pe care le desfășurăm în cadrul campaniei Curățăm România! Să păstrăm apele curate!”, mai transmit reprezentanții ABA Someș-Tisa. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here