Cum fentează tăietorii de lemne legislația! Frasinul, în mare belea, după investigația Agent Green, care s-a lăsat cu plângeri penale

551

 

Dezastrul făcut de exploatatorii de lemn în parcurile naționale este scos din nou în evidență, de un alt ONG de mediu. Cei de la Agent Green au surprins un utilaj al Frasinul, care se înfrupta tocmai din Parcul Național Munții Rodnei și au demascat sistemul pus la punct de exploatatori pentru a fenta legislația.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

4 COMENTARII

  1. Astia-s ” defrisatori ” … nicidecum ” exploatatori ” forestieri de masa lemnoasa . Dar pana una alta, firma fratelui Traian merge excelent si este un om de afaceri prosper … si ” prostu nu-i cine mananca ” …

  2. Adica articolul vrea sa spuna ca din intamplare au dat peste un utilaj care scotea lemn din Parcul National…dar pe toti ceilalti care fura in mod sistematic din zona Parcului nu-i vede nimeni ?

  3. Omu e înfipt tare ! E in cardasie cu mai mari (marele ) județului, are instituțiile bistritene aservite, aruncă cu bani in stanga si dreapta si uite asa afacerea prosperă în continuare, patronu” Traian fiind un intangibil al judetului.Asa sa tot fi patron in Romania !

  4. Mai ” Gigi „… Il vede Bunul Dumnezeu doar , pentru ca prin viroagele si fundaturile pe unde se ” defriseaza ” … nu prea umbla nimeni si ei tocmai pe asta mizeaza !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here