Cu 800.000 de euro, Bistriţa va avea cel mai scump sens giratoriu din istorie!

366

Au fost demarate lucrările la sensul giratoriu de pe strada Tărpiului din municipiul Bistriţa, care vor uşura bugetul local de peste 3,2 milioane lei. Contractul a fost câştigat de unicul participant la licitaţie, nimeni altul decât Dimex 2000 Company SRL din Rebrişoara. Dacă toate curg şnur, până la jumătatea lunii noiembrie, municipalitatea vrea ca lucrările să fie finalizate.

 

Municipalitatea vrea realizarea unui sens giratoriu într-o intersecţie extrem de aglomerată din Bistriţa, unde zilnic, la orele de vârf, traficul se desfăşoară cu dificultate. Însă, pentru amenajarea sensului propriu-zis, mai întâi în zonă vor trebui efectuate o serie de lucrări care au generat costuri imense. Per total, investiţia se ridică la circa 800.000 de euro.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

3 COMENTARII

  1. Ca de obicei,Dimex si alte mafioti care sug banii publici si imbogatesc pe alesii poporului, platiti din banii nostri…Si nimeni nu face nimica…Ce frumos !

  2. Pai… in sfarsit … , cineva s-a gandit si la acest aspect si poate ca vor „pompa ” niste bani si pentru modernizarea si semaforizarea intersectiilor cu Calea ferata Bistritza-Bargaie , unde din lipsa acestei semaforizari, efectiv se blocheaza trafciul rutier, care este nevoit, masina de masina sa opreasca si sa se asigure , ca cele 3 sau 4 ghezasuri / 24 de ore , nu circula fix… si tocmai atunci pe acolo… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here