Deputatul USR Cristina Iurișniți spune că românii au conștientizat că votul este o forță și le mulțumește totodată pentru încrederea acordată. Totodată, aleasa bistrițeană mai arată că hotărârea definitivă de condamnare a lui Liviu Dragnea demonstrează că Justiția din România încă funcționează.

Cristina Iurișniți le transmite mulțumiri celor 10.000 de alegători bistrițeni care au votat pentru Alianța 2020 USR PLUS, dar și pentru prezența foarte mare la urne. Aleasa USR mai arată că rezultatul obținut de alianță la alegerile europarlamentare îi responsabilizează pe membrii acesteia.

Românii s-au trezit și au conștientizat că votul este o forță! Un drept dar și o obligație civică.
Vă mulțumim pentru prezența la vot de peste 42 %. Consolidarea democrației este singura cale spre o integrare mai bună în Europa!
Vă mulțumim pentru votul de încredere și sustinerea pentru Alianța 2020 USR PLUS!

Vă mulțumim de asemenea pentru cele peste 10 mii de voturi în municipiul Bistrița și locul 2 în ierarhia politică pe municipiu, rezultat care ne bucură dar ne și responsabilizează!„, a scris Cristina Iurișniți pe contul său de Facebook.

Aleasa de Bistrița-Năsăud mai arată că hotărârea de condamnare a lui Liviu Dragnea demonstrează că Justiția din România încă funcționează în România. Totodată, aceasta mai subliniază că România are nevoie de oameni integri la conducere.

#Fărăpenali în funcții publice este mesajul nostru de azi!

Hotărârea definitivă de condamnare a lui Liviu Dragnea demonstrează că Justiția din România încă funcționează, în ciuda tuturor presiunilor la care sunt supuși magistrații de doi ani și jumătate încoace. Într-o democrație, hoții plătesc pentru faptele lor, iar magistrații trebuie lăsați să-și facă treaba, lucru pe care l-au spus și românii, la urne, duminică.

România are nevoie în funcții publice de oameni integri și bine pregătiți din punct de vedere profesional, de oameni care să acționeze cu adevărat în slujba cetățenilor.

Prin forța votului și a independenței justiției, România „renaște” politic și moral!
Implicarea pentru schimbare continuă cu ajutorul și susținerea voastră, a tuturor celor care cred că «Fără hoție ajungem departe»!„, a menționat Iurișniți.

1 COMENTARIU

  1. Mda, ce zice tanti Iurisniti este adevarat, suna frumos, arata bine in orice campanie electorala, dar sa nu uitam ca prin Guvernul nostru s-au perindat cam toate partidele politice din 1989 incoace. Afaceara cu Dragnea nu este neaparat o surpriza fiindca mafioti ca el n-au ce cauta in politica. Problema este ca nu e singurul, iar ceilalti, din pacate, sunt inca in libertate si comenteaza cu nonsalanta ceea ce s-a intamplat cu tov. Dragnea. Sa nu uitam ca dupa 1989, cam toti cei care au ajuns la putere, indiferent de culoarea politica nu au facut altceva decat sa-si umple buzunarele… Asa ca sa-mi fie cu iertare (cum spunea Nea Iancu Cragiale), dar nu stiu ce anume ar mai putea restabili increderea populatiei in clasa politica din Romania. Astazi, cand spui politician, parca spui hot, fara sa te mai gandesti din care partid face parte…Ma uitam la luarile de pozitie ale unor lideri judeteni PSD, care-l atacau pe Dragnea imediat dupa s-a anuntat ca a fost arestat si-mi puneam o intrebare simpla : de ce n-au iesit in presa cu aceleasi afirmatii acum o luna-doua, cand Dragnea era inca pe val…Pentru ca le conveneau avantajele pe care le-au primit de la stapanire si sefii de la Bucuresti le tineau spatele cand faceau aranjamente mafiote ?
    Cum poti avea incredere ca altii, indiferent cine vor fi ei, vor face ceva pentru tara ?
    Astea au visele si idealurile de dupa Revolutie.
    Astazi insa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here