Cristina Iurișniți (USR): ”Acum, suntem doar mai săraci cu 35 de milioane de euro!”

77

Deputatul USR B-N, Cristia Iurișniți a declarat după încheierea referendumului pentru familie că românii mai au mult de muncit pentru a fi cu adevărat europeni. De asemenea, aceasta a mai precizat că românii sunt mai săraci cu 35 de milioane de euro. 

 

43473307_2077288105822095_3873608408439455744_n

 

”Ne dorim o Românie pro-europeană care își cunoaște valorile și prioritățile: independenta justiției, educație de calitate, un sistem de sănătate funcțional si transparent, politici sociale de reducere a abandonului scolar si de sprijinire a familiei , o administrație reformată pentru o economie competitivă! Mai avem mult de muncit pentru a fi cu adevărat europeni! Acestea sunt doar o parte din adevăratele priorități! Acum, suntem doar mai săraci cu 35 de milioane de euro!”, a scris deputatul bistrițean pe pagina personală de facebook.

Totodată, Cristina Iurișniți a subliniat faptul că echilibrul și inteligența românilor de a deosebi falsele teme impuse pe agenda publică de adevăratele priorități ale României au învins.

”Mulțumim tuturor delegaților în secțiile de votare! Mulțumim tuturor colegilor! Mulțumim tuturor românilor europeni! Echilibrul și inteligența românilor de a deosebi falsele teme impuse pe agenda publică de adevăratele priorități ale României au învins!”, spune Cristina Iurișniți.

 

3 COMENTARII

  1. A…da stai linistita doamna ca o sa mai cheltuim 250 milioane pentru satanizarea poporului roman . Aveti grija ca sunteti intr un pardit care are la conducere oameni deminzati. Io zic sa plecati din acest partid pana nu e prea tarziu.E greu sa vezi anumite lucruri cand esti orbit de bani, faima ,putere mandrie.

  2. Ar trebui recuperati banii publici cheltuiti , de la bisericile care au initiat acasta na.rozie , de la pastorii si popii implicati si de la politicienii care au dat curs si s-au aliniat fara sa respecte legea ciuvila si de deptul familei cu privire la aceasta .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here