Cristina Iurișniți: Trăim momente dramatice! PSD-ALDE-UDMR au ales să facă front comun în jurul unui guvern marionetă!

104

România între democrație și abuzuri comuniste. Abuzuri: Miercuri 27 iunie 2018, la Parlament cetățenilor le-a fost interzis accesul, iar colegii de la departamentul Comunicare au lucrat pe hol. Consilierilor li s- a interzis accesul cu tricoul „Fără penali!”
Suntem conduși de un dublu condamnat penal!

Democrație: USR a votat pentru moțiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”, dar aceasta nu a trecut pentru că PSD-ALDE-UDMR au ales să facă front comun în jurul unui guvern marionetă. Viorica Dăncilă sau doamna „Banca monetară” -„culoarele Parlamentului” si guvernului de paie și de oaie i s- a cerut azi demisia. E cel mai slab guvern din istoria României, de la Șova care nu vrea autostrăzi pentru ca altfel pleacă multinaționalele si până la ministrul Pamblică de la Educație care nu e interesat de școlile profesionale și vrea să-i facă pe toți absolvenți de universități mediocre ca cea de la Suceava!

Parlamentarii Deneș, Suciu și Pană nu au votat! Cei de la UDMR au ieșit din sală!

Dragi bistrițeni, trăim zilele acestea momente explozive si dramatice. Trebuie să luptăm fiecare pentru drepturile noastre, să protestăm împotriva abuzurilor si a jafului pe care Liviu Dragnea îl adâncește zilnic în România din fruntea Parlamentului.
Ne dorim să rămânem o ȚARĂ EUROPEANĂ cu 166 de voturi pentru România liberă de penali, incompetenți si analfabeți funcțional care aruncă țară în haos din decembrie 2016!
Îndrăznește să crezi: # Fără penali în funcții publice!

Cristina Iurișniți, deputat USR

1 COMENTARIU

  1. Pai da stimata doamna, ca asa ati face si Dvs daca ati fi la butoane , ca doar n-o sa tineti cu „opozitia ” … Asta-i jocul politic , daca nu pricepeti . Oricum „politica ” este doar o lupta pentru intarirea puterii celor aflat ” la putere ” si nicidecum pentru bunastarea celor saraci .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here