Un mandat cu multe provocări, lupte și victorii. Așa spune deputatul Cristina Iurișniți că a fost mandatul său de deputat în Parlamentul României. Însă, chiar dacă nu va mai activa în noua legislatură, Cristina Iurișniți spune că va continua să se implice pentru susținerea unor proiecte benefice pentru sistemul educațional.

A fost un mandat cu multe provocări, cu lupte și victorii de etapă pentru statul de drept, cu proiecte pentru eliminarea pensiilor speciale, pentru eliminarea Editurii unice și a Manualului Unic impus de PSD, cu legi bune pentru Educație și pentru egalitatea de șanse”, spune Cristina Iurișniți.

Sursa citată a completat că va continua să să se implice pentru susținerea unor proiecte benefice pentru sistemul educațional.

Chiar dacă nu voi mai activa în Parlament, voi continua să contribui în domeniul Educației, egalității de șanse, luptei împotriva discriminării, a prevenirii și combaterii violenței domestice asupra femeilor și copiilor noștri prin experiența acumulată în acești 4 ani tumultuoși”, a mai adăugat sursa citată.

Totodată, Cristina Iurișniți a adăugat că se numără printre parlamentarii care au demisionat cu câteva zile înainte de încheierea mandatului, cu scopul de a nu beneficia de pensia specială acordată foștilor parlamentari la încheierea unui mandat complet.

Au fost validate demisiile parlamentarilor USR, deci includiv demisia mea, începând cu 18 decembrie, conform cererii depuse la Camera Deputaților”, a mai spus ea.

Cristina Iurișniți a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2016-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here