Cristina Iurișniți: Inițiativa „Fără Penali în funcții publice”, blocată de Liviu Dragnea

55

Deputatul USR Cristina Iurișniți reclamă faptul că președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea blochează inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice”, de aproape două luni. Potrivit alesei bistrițene, lucrurile se mișcă foarte greu la Secretariatul General al Camerei, astfel că inițiativa nu a fost trimisă încă la Curtea Constituțională.

 

Cristina Iurișniți este foarte revoltată de faptul că inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice”, pentru care USR a depus 850.000 de semnături valide, este blocată în Camera Deputaților, iar vinovat pentru aceasta ar fi Liviu Dragnea.

 

Liviu Dragnea blochează de aproape două luni Inițiativa cetățenească Fără Penali în funcții publice în Camera Deputaților. Inițiativa nu a ajuns la CCR sub pretextul că angajații Secretariatul General nu a avut timp să copieze dosarele cu semnături. În aproape trei luni de zile, au copiat doar un sfert din dosare.

semnaturile blocate de Dragnea

USR a depus 850.000 de semnături validate la Camera Deputaților pe data de 21 septembrie, când s-au împlinit șase luni de la publicarea în Monitorul Oficial, iar pe data de 26 octombrie președintele grupului de inițiativă, avocatul Mihai Badea, a depus o solicitare la Camera Deputaților pentru trimiterea inițiativei către Curtea Constituțională„, spune Cristina Iurișniți.

Potrivit deputatului bistrițean, Dragnea, care are deja două condamnări penale, vrea să stopeze un eventual referendum.

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, care are două condamnări penale, vrea să stopeze un eventual referendum al inițiativei Fără Penali în funcții publice. Vom face tot ce ne stă în putință pentru ca vocea noastră, a celor 1 milion de semnatari să ajungă în Constituția României!”, susține Cristina Iurișniți.

1 COMENTARIU

  1. Doamna draga, nu va mai strofocati degeaba, ca aceasta legislatura asa se va incheia, cu cei aflati acuma la butoane si de ” crapati ” Dvs si ba ! Nu-si da nimeni nici o demisie si cu siguranta se vor face si se vor da si amnistia si gratierea , de care vor beneficia atat cei din gasca de ” cea ” cat si de ” hais ” in egala masura .
    Faceti-va un Plan de guvernare viabil, sa ne impresionati, sa ne incantati, sa ne deschideti sufletele catre Dvs… si va vom vota la urmatoarele alegeri, pe Dvs cei din opozitie si veti avea ocazia sa ” lingeti cioalnul cu fasole ” in egala masura . Pana acuma doar urlati fix ca si ” magarul de la stana ” , cand are el ” repertoriul zilnic ” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here