Deputata Cristina Iurișniți critică dur pe pagina sa de Facebook, modul în care se derulează lucrările de canalizare în satul Sântioana-comuna Mărișelu, unde în urmă cu câteva luni un muncitor și-a pierdut viața după ce a fost înghițit de un mal de pământ. Proiectul este finanțat prin PNDL, program despre care Iurișniți spune că este pușculița PSD de sifonare a banilor publici.

Comuna Mărișelu, sat Sântioana. Încă o imagine a lucrărilor făcute prin PNDL, pușculița PSD de sifonare a banilor publici!

Lucrări realizate cu firme prietene care nu respectă siguranță cetățeanului, nu sunt delimitate și nici măcar un panou nu există cu datele de identificare ale lucrării făcută la ordinul partidului iubit! La Năsăud, spre exemplu, am văzut un panou unde măcar scria simplu POD„, a scris Iurișniți.

Aleasa bistrițeancă se arată revoltată din cauză că pe astfel de șantiere, normele de siguranță nu sunt deloc respectate.

E absolut incredibil ce se întâmplă în România secolului XXI, în privința lucrărilor de infrastructură!

Acolo deja un om și-a pierdut deja viața, iar costurile acestui șantier fantomă, se pare că au ajuns în jur de 5 milioane de lei.

Lucrările cu siguranță sunt necesare, dar respectarea normelor de siguranță sau a celor de informare lipsesc cu desăvârșire!

Pentru că așa sunt obișnuiți oamenii să lucreze în România! Fără să respecte legea și oamenii” a precizat deputata bistrițeancă.

În acest sens, Cristina Iurișniți spune că va adresa o interpelare primarului comunei Mărișelu, Horea-Călin Petruț.

Voi trimite o interpelare primarului să vedem exact ce lucrări se derulează, de ce nu se respectă normele de siguranță prin acest PNDL al cărui robinet Dancilă l-a deschis maxim acum pe pentru primarii PSD pe principiul după noi potopul!

Priviți oamenii care se presupune că lucrează la o firmă specializată…

Vă inspiră profesionalism?„, a mai scris Iurișniți.

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca o LELE politizeaza un necaz ca acesta ! Sa stii ca pentru oamenii din zona si nu numai, conteaza acest program prin care se mai atenueaza diferenta sat, oras si aduce civilizatia absolut necesara si la acesti oameni care nu au nici o vina ca s-au nascut si traiesc la sate!! Deci lasa propaganda asta tampita si priveste la rezultate, Iurisni tiii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here