Cristian Țetcu, în forul național de conducere al Partidului Verde

75

Cristian Țetcu, președintele Partidului Verde Bistrița-Năsăud, a fost ales prim-vicepreședinte al formațiunii politice la nivel național. Totodată, secretarul filialei Bistrița-Năsăud, Ștefan Anbruș a fost ales secretar executiv în Biroul Permanent Național, la Congresul Partidului Verde care a avut loc la București.

În cadrul Congresului, Partidul Verde și-a ales și președintele – Adi-Maria Simoiu, lector la Universitatea din Craiova, doctor în chimie, fost inspector, timp de peste 10 ani, la Organizația Internațională pentru Interzicerea Armelor Chimice, organizație care a primit premiul Nobel pentru pace în 2015.

Alegându-și la nivel de conducere o femeie, Partidul Verde dovedește că face parte din familia partidelor moderne europene, în care egalitatea de șanse și promovarea femeii pe criterii de competență este o realitate„, transmite Partidul Verde.

1 COMENTARIU

  1. Astia, saracii, se bat cu morile de vant. Adica de cand s-a infiintat Partidul Ecologist n-au avut nici o sansa sa prinda o pozitie care sa le dea posibilitatea sa faca ceva pentru mediu. Cauza lor este buna, doar ca interesele economice si mafia politica din tara noastra nu-i lasa sa iasa la suprafata…asa ca sansele lor sunt ca si nule…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here