Controversatul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci, preot caterisit după un scandal sexual, a fost audiat, miercuri, la Parchetul General. A fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală.

Controversatul interpret de muzică populară este urmărit penal pentru evaziune fiscală. Procurii Parchetului General au descoperit că sumele câștigate de artist au fost investite în achiziționarea de imobile, pe care acesta le-ar fi închiriat și ar fi declarat la stat sume mai mici decât cele obținute în mod oficial, fapt pentru care este acuzat de evaziune fiscală în formă continuă.

Astfel, procurorii i-au pus sub sechestru și unul dintre conturile bancare în care se află fonduri suficiente. La intrarea și la ieșirea din instituție, fostul preot nu a făcut niciun comentariu.

În urmă cu un an, Cristian Pomohaci a fost protagonistul unui scandal ce a culminat nu doar cu deschiderea unei anchete penale, ci și cu excluderea lui din Biserica Ortodoxă.

La vremea repectivă, în spațiul virtual a apărut o înregistrare audio atribuită lui Cristian Pomohaci în care acesta avea o atitudine nepotrivită, ba mai mult, spun cei care l-au acuzat, acesta ar fi încercat să corupă un adolescent de 17 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here