Consilierul local Cristian Niculae, fost viceprimar al municipiului Bistrița, acuză noua administrație liberală din Primăria Bistrița că ”blochează proiecte importante pentru locuitorii orașului”.

Niculae afirmă că a solicitat, săptămâna trecută, introducerea a trei proiecte de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Bistrița din 26 noiembrie. Este vorba despre:

  • Proiectul pentru transformarea a 10 puncte termice aflate într-o stare avansată de degradare, în parcări etajate rezidențiale;
  • Proiectul pentru înființarea unui cabinet medical pentru preluarea cazurilor sociale, care îngreunează activitatea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița;
  • Proiectul pentru achiziția unei Ambulanțe Sociale care să fie utilizată pentru transportul persoanelor fără adăpost și a cazurilor sociale de pe raza municipiului Bistrița.

Potrivit consilierului social-democrat, pe ordinea de zi a ședinței din 26 noiembrie nu au fost introduse și aceste proiecte.

Sunt proiecte bune, de care bistrițenii au nevoie! Deși am depus în termenul prevăzut de lege aceste proiecte la Registratura Primăriei Bistrița și la Secretarul Municipiului, SURPRIZĂ: proiectele nu au fost incluse în ordinea de zi a Ședinței de Consiliul Local din 26 noiembrie. Sunt curios ce explicație va oferi Ioan Turc bistrițenilor pentru acest gest. Înțeleg că suntem de ideologii diferite, dar interesul bistrițenilor ar trebui să treacă peste politica de partid! D-nule Primar, ați fost ales de bistrițeni să le rezolvați problemele, nu să ignorați proiectele bune pentru comunitatea noastră. Voi fi o voce puternică a bistrițenilor și am să mă lupt pentru proiectele de dezvoltare ale orașului nostru!”, a declarat Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here