Pentru că ne dorim cu toții să trăim într-un județ mai curat și să ne bucurăm de frumusețile naturii, am organizat o acțiune de ecologizare alături de copiii de la echipa de robotică a CNLR – Bolts and Gears, Interact Bistriţa-Nosa și colegii de la ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, într-una din zonele frumoase ale județului nostru.

Cu sprijinul Primăriei Tiha Bârgăului, am ecologizat zone poluate cu deșeuri din Valea Răzăloaia, Vârful Măgurii și drumul spre Dornișoara.

Pe lângă acțiunea de curățenie în sine, le-am explicat copiilor de la Bolts and Gears și Interact Bistriţa-Nosa despre importanța colectării separate a deșeurilor chiar și în aceste acțiuni, de aceea, deșeurile adunate cu acest prilej au fost colectate separat în saci aferenți fiecărei fracții – în sacul galben deșeurile reciclabile din plastic și metal, în sacul verde deșeurile din sticlă, în sacul albastru deșeurile din hârtie / carton, iar în sacul negru deșeurile reziduale.

Îi felicităm și le mulțumim copiilor pentru implicarea în aceste acțiuni atât de benefice naturii și sperăm ca exemplul lor să fie urmat și de alți cetățeni din județul nostru.

Ne dorim ca oamenii să devină mai responsabili în privința gestionării deșeurilor, având în vedere faptul că ridicăm de la poarta casei toate tipurile de deșeuri în tot județul.

Deșeurile nu au ce căuta în natură, respectați mediul în care trăim pentru a ne proteja sănătatea și viitorul nostru.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here