Cristi Danileț îl prinde pe Tudorel Toader pe picior greșit

218

Judecătorul Cristi Danileț reacționează la planurile ministrului Justiției, Tudorel Toader, privind secția de anchetare a infracțiunilor din justiție.

„Cică ministrul justiției vrea să modifice legile justiției prin OUG: vrea să își subordoneze secția aia specială de anchetat magistrații, inventată de români contrar standardelor europene. Evident, aflăm asta pe surse, căci în ziua de azi sursele sunt mai oficiale decât purtătorii de cuvânt. Dar, stați! Astea sunt legile alea anunțate de ministru pe 23 august 2017, dezbătute în Parlament timp de un an, hulite de magistrați, votate de parlamentari, avizate negativ de CSM, analizate de CCR de trei ori, întoarse de doua ori în Parlament, criticate de europeni?! Păi nu am spus noi atunci că sunt proaste, dar ei NU și NU?! Bun, acum că nu au nici șase luni de când sunt în vigoare și deja au fost modificate prin două OUG-uri, mai susține careva că erau bune? Că dacă au fost și sunt bune, nu ar mai trebui modificate, nu?!”, scrie Danileț pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Domnule Daniletz … ceeee frumos ar fi, ca toate functiile de magistrati ( sau in administratia de stat ) si nu numai, de sus in jos, sa fie ocupate toate posturile de conducere ori de executie , exclusiv pe criteriul calificarii, experientei si competentei profesionale , separarea puterilor in stat sa fie reala si Puterea Politica sa nu poata avea acces si nici controla in nici un fel celelalte puteri pe care astazi efectiv le „calareste ” si cu si fara voia lor !!!
    Domnule procuror, cine-i „uns cu mirul sfant „al celor aflati la putere, ramane vesnic in „plasa lor de pescuit „… ca nu te poti opune „nanasului Mare „… ca te cam „frigi „… Ati mai pati-to Dvs daca va mai aduceti aminte …

  2. Dat dr.acu’ domnu’ procuror … !
    V-aduceti aminte cand a fost suspendat pe vremea ex domnului Basescu dupa cate ne aducem aminte de la TV… cand ” plangea si se canta ” pe la usile politrucilor … sa-l ” ierte si sa-l puna inapoi in meserie ” ca … ” ie sarac , famelie mare… si gura lui trebe sa mananca ceva „… devenit astazi unul dintre cei mai ” vocali … din actuala ” opozitie ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here