Criminali de Bistriţa-Năsăud, cu ani grei de condamnare! Cele mai înfiorătoare cazuri şi pedepsele pronunţate de instanţe (II)

704

Continuăm să vă prezentăm seria de crime care au avut loc de-a lungul anilor în Bistriţa-Năsăud, pe autorii acestora şi, evident condamnările primite. Şi sunt multe, deşi judeţul pare unul liniştit, un loc în care nu se întâmplă mare lucru. Când însă punem cazurile pe hârtie, constatăm că lista este foarte lungă. Mai mult decât atât, în ultimii ani parcă, numărul crimelor a crescut prea mult în Bistriţa-Năsăud.


În cele mai multe cazuri, crimele care au avut loc în judeţ au avut ca mobil lucruri mărunte: starea de beţie, în general, sau un petic de pământ. Au fost şi cazuri în care, gelozia a încins spiritele, aşa cum am arătat în numărul de săptămâna trecută al publicaţiei noastre.

 

Din gelozie, i-a dat o bătaie nevestei, soră cu moartea 

Într-o seară de februarie din 2011, un bărbat din Chiuza şi-a omorât soţia după ce, din gelozie şi beat fiind, a bătut-o cu bestialitate mai bine de trei ore. În timp ororilor, copiii celor doi se aflau într-o cameră alăturată. Ioan Sima a fost arestat preventiv, iar în iunie 2011 a fost trimis în judecată.


Afla mai multe detalii cumparand ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita de la orice punct de vanzare a presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here