Criminala de la metrou, clipe de coşmar în puşcărie! Ce trebuie să îndure Magdalena Şerban!

115

„Criminala de la metrou”, Magdalena Șerban, a primit o grea lovitură din partea familiei, în timp ce se afla, sub sedative, la Spitalul Penitenciar Jilava. În același timp și angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au făcut o mișcare neașteptată în cazul deținutei.

În decembrie 2017, Magdalena Șerban, o femeie în vârstă de 36 de ani, bolnavă psihic, a fost arestată după ce a ucis o tânără care aștepta metroul în stația Dristor și pe care a împins-o în fața trenului. Anterior, aceeași Magdalena Șerban a încercat să omoare o altă fată, care a reușit, însă, să opună rezistență. Ulterior, medicii au stabilit că, în ciuda tulburărilor grave de comportament, femeia ucigașă a avut discernământ și a fost trimisă în judecată.

În tot acest timp, Magdalena Șerban a fost ținută, sub sedative, la Spitalul Penitenciar Jilava, însă, potrivit unor surse din cadrul ANP, aceasta a fost transferată, recent, la Penitenciarul de femei de la Târgșor, unde a fost cazată direct la izolator, pentru a nu intra în contact cu alte deținute. Sursele citate au dezvălut, pentru spynews.ro, că în cele peste șapte luni de detenție, Magdalena Șerban a fost abandonată complet de rude și prieteni. Astfel, femeia nu a primit nicio vizită, niciun pachet și nici măcar nu s-a interesat cineva de starea ei de sănătate, scrie spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here