La un an de la atentatele teroriste de la Bruxelles, o altă capitală europeană a fost însângerată. La Londra, 3 oameni au fost uciși de un britanic musulman, iar 20 sunt în stare gravă. Criminalul a fost ucis de forțele de ordine, dar imaginile surprinse cu el arată când medicii încercau să-i salveze viața.
Trevor Brooks, cunoscut și ca Abu Izzadeen, este un musulman care  a fost condamnat la 2 ani de închisoare, în ianuarie. Asta pentru că a încălcat o restricție prin care trebuia să comunice poliției cu câteva zile înainte de a pleca în străinătate. Alături de un alt partener, el a ajuns în Turcia, fără să anunțe autoritățile. Abu Izzadeen a fost prins când încerca să ajungă în București. El și un prieten de-al său plecau din Turcia, dar au fost arestați într-un tren cu direcția România.
Trevor Brooks era un predicator islamist, care s-a remarcat pe străzile capitalei Angliei prin incitare la ură și violență. Abu Izzadeen, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare în ianuarie, după ce a fost extrădat din Turcia.
Trevor Brooks a fost născut în Marea Britanie, din părinți jamaicani. La vârsta de 17 ani s-a convertit la islam, alături de unul dintre frații săi și și-a luat numele Abu Izzadeen.
content-imagecontent-imagecontent-image

1 COMENTARIU

 1. Vedeti ? No de aia bine face domnul presedinte Donald Trump din SUA, cand vrea sa-i „azvarle”-n pi..a mamii lor , „acasa” de unde au venit toti acesti ” paraziti sociali” … aceste „lacuste” care au tabarat peste „noi” ca „lacustele” peste culturile oamenilor si de care nu „scapam” decat ” dand cu flit ” peste toti odata, degeaba prindem rand pe rand cate unul ca pe paduchi … Mercal-oaia i-a chemat, ea sa se spele pe cap cu ei… !
  Sa nu fim asurzi si nici extremisti, trebuie sa recunoastem faptul ca este bine sa interactioneze „civilizatiile ” intre ele, sa se intalneasca ( doar ) la „targuri ” … unde sa faca schiburi comerciale, de educatie , tehnologie si cultura, de bunuri si/sau servicii… dar in rest, fiecare „acasa la cortul ” pe care-l are . Daca-i razboi la ei in tzara, n-au decat sa lupte ei pentru tzara pe care le-au dat-o Dumnezeu sau Allah al lor si nu sa moara europenii sau americanii pentru ei , iar ei sa fuga ca iepurii impanzind „campurile ” … !
  Acest „bobor” este total diferit de noi europenii si americanii, sau oricine din alta zone decat a lor, pentru ca ei au specificul lor de viata, de trai , de religie si de fel de a fi si de a se manifesta, care este total „invers” decat al notru si „amestecandu-ne” nu facem altceva , decat creem adevarate „focare” de convulsii sociale , deoarece acestia sunt total inadaptabili vietii, culturii si educatiei ori felului nostru de a fi si de a ne manifesta . Trebuie sa le intindem o mana de ajutor, dar sa intelegem faptul ca ei vin „la noi ” pentru a beneficia de ajutoare … ncidecum pentru a munci, asa cum merkal-oaia a crezut ca va fi …
  Peste tot unde acestia s-au „aciuat”… se afla la marginea societatii si se ocupa cu tot felul de matrapazlacuri, deoarece sunt marginalizati si nimeni n-o sa-si lase casa si familia si sa le-o dea lor, ca sa le fie lor mai bine decat noua … asta sa fie foarte clar .
  Nu contesta nimeni ca nu sunt si oameni foarte de treaba si-n randul lor ( cum este de exempolu domnul dr. Arafat… care-i un om deosebit si social si profesional si-i mai roman decat multi ai nostri ) , dar n-ai cum sa-i identifici, riscand sa-i lasi sa vina „puhoi” peste noi, asa, fara sa fie facute niste investigatii complete si foarte severe asupra lor… si nici atunci nu exista garantia ca vor veni „aici” cu ganduri bune si pasnice . De aceia… ” ACASA CU EI ” … la mama lor de unde au venit ! Bine au zis americanii ( pare-se ca … ) faptul ca ” nu toti arabii sunt teroristi, dar toti teroristii … in general , sunt arabi ” !
  De ce sa traim permanent cu spaima-n san ca permanent, se poate intampla oricand , ca un astfel de tampit se gandeste el sa „merga la Allah” si sa ia inca 100 sau 200 dupa el… ca asa-i dicteaza religia aia a lor tampita si tembela ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here