Creţu, făcut iar de mândră minune de National Geographic din cauza mineralizării Pieţei Centrale! Deputatul Simionca îi dă şi el frisoane

317

Bistriţa a intrat, recent, în atenţia National Geographic, şi nu pentru frumuseţile oraşului, ci din cauza intenţiei administraţiei locale de a defrişa bună parte din copacii care înconjură Biserica Evanghelică din Piaţa Centrală. Acelaşi subiect este şi în atenţia deputatului Ionuţ Simionca (PMP), care, în luna mai, a interpelat-o pe Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului. Însă, potrivit ministrului, proiectul primarului Ovidiu Creţu este în bună regulă.

 

Proiectul de modernizare a Pieţei Centrale din municipiul Bistriţa a intrat în atenţia publică încă acum trei ani, când soluţia de adoptată de municipalitate a fost contestată de un grup de localnici, susţinuţi asiduu de un grup de ecologişti, astăzi membri ai Partidului Verde.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

2 COMENTARII

  1. Aici, aveti dreptate domnule Simionca. Nu-i lasati , ca fac o mare magarie ! Dupa „modificarile ” intentionate, o sa bedem in Centru doar pe domnul primar, stand in carje si plangand pe o banca singur , dupa ce n-o sa mai fie primar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here