Creţu face parcuri de 2,2 milioane de euro, în marginile Bistriţei! Unul are o altă ţintă

404

Mai nou, primarul Creţu moare de grija bistriţenilor care nu au locuri pentru agrement. Recent, consilierii locali au aprobat recent trei proiecte de hotărâre promovate de edilul bistriţean, de fapt studii de fezabilitate, pentru amenajarea a trei parcuri de agrement. Unul este situat în cartierul Ghinda, altul în Viişoara, iar cel de-al treilea în …Wonderland. Pentru realizarea acestora, municipalitatea a estimat costuri de peste 2,2 milioane de euro. Numai că unul dintre parcuri este, se pare, arma cu care Ovidiu Creţu şi-ar putea atinge alt scop: realizarea forţată a Centurii de sud.

 

Realizarea celor trei parcuri nu îi încălzeşte cu nimic pe bistriţeni, în condiţiile în care la nivel de municipiu sunt alte urgenţe. Dar referindu-ne strict la cele trei zone, amplasarea respectivelor parcuri pare aiurea.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

2 COMENTARII

  1. Poate face si 10 parcuri, ca doar nu le plateste din buzunarul lui. Inca nu este clar pentru toata lumea ca cei din administratie fac ce vor cu banii publici fara sa le ceara cineva socoteala ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here