Crețu deschide „varianta de vară a Wonderlandului”! Vezi când

207

Primarul Ovidiu Creţu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă de miercuri, că Aventura Park se va deschide în 24 august, chiar în prima zi a Târgului Mare al Bistriței.

 

Vineri 24 august, în prima zi a Târgului Mare al Bistriței, vom deschide Aventura Park. L-am recepționat săptămâna trecută, este funcțional, lucrăm să finalizăm și pistele de biciclete. Sunt montate dispozitivele pentru transportul bicicletelor, iar la deschidere vom avea ambele sectoare: Aventura Park și pistele de biciclete. În acest fel, resortul de schi se deschide și pentru sezonul de vară. Va funcționa până către sfârșitul lunii octombrie, în funcție de vreme, de miercuri şi până duminică, deci luni şi marţi va fi închis, în zilele lucrătoare de la ora 12 până la 18, iar sâmbătă şi duminică de la ora 10 până la ora 18„, a precizat primarul Ovidiu Creţu.

Potrivit edilului bistrițean, Aventura Park este varianta de vară a Wonderlandului.

Este încă un pas spre realizarea acelui centru pe care în urmă cu vreo zece ani îl numeam Wonderland. Aventura Park este o realizare importantă, însemnată. Iată că deschidem și varianta de vară a Wonderlandului„, a declarat Ovidiu Crețu.

 

 

2 COMENTARII

  1. OTC ar trebui sa se gandeasca la varianta inlocuirii sale , plecarea la penzie si pierderea cu succes a primariei din partea psd, datorita magariilor facute pe bani publici. Si sa duca cu el in ocolul sau toate ouale, strutii si merele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here