Cele 5 creșe de pe raza municipiului Bistrița ar putea fi închise, autoritățile locale solicitând instituțiilor abilitate un punct de vedere cu privire la aplicarea unei astfel de măsuri, întrucât Guvernul României nu a făcut niciun fel de referire la aceste unități de învățământ.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență s-a întrunit marți în ședință, discuțiile purtându-se pe marginea măsurilor care se impun pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

”În cadrul întâlnirii s-a solicitat instituțiilor abilitate – Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud un raport amănunțit al situației la nivelul municipiului Bistrița. Un subiect important abordat în cadrul comitetului municipal a fost cel al creșelor, pentru că în comunicatul dat ieri de Guvernul României prin Comitetul Național pentru Situații de Urgență, nu s-a făcut nicio referire la creșe. Aceste instituții – creșele – nu fac parte din sistemul de învățământ preșcolar. Majoritatea membrilor Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență au considerat necesară solicitarea unui punct de vedere din partea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență”, a precizat viceprimarul municipiului Bistrița.

În Bistrița funcționează 5 creșe, aici fiind înscriși peste 400 de copilași. Părinții acestora așteaptă acum un răspuns din partea autorităților.

De asemenea, în cadrul ședinței Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, reprezentanții Primăriei Bistrița au mai solicitat operatorului Transmixt să ia măsuri pentru dezinfectarea constantă a tuturor mijloacelor de transport public în comun.

1 COMENTARIU

  1. Mai Liberalilor, puneti-l ma prim-ministru pe domnul Basescu ma, ca dumnealui are sange in venele sale de politruc, are experientza de sef al statului si de viatza militara… si stie ce sa faca pentru a ne scapa de toti ni.mu.ru.gii care nu pricep si fug ” acasa ” de prin strainatate si ne infecteaza si pe noi …
    Mai PSD-istilor, voi inca nu aveti un lider capabil sa gandeasca ce este de facut, asa ca sprijinuti-l pe domnul Basescu, ptr ca D.lui rezolva problema .
    Asa cum sustine si domnul Ponta, IN ACEST MOMENT AVEM NEVOIE URGENT DE UN GUVERN CAPABIL SA REZOLVE SITUATIA CRITICA IN CARE NE AFLAM si trebuie sa lasati laoparte raca , circareala, porcaiala dintre voi, sicanele politice si marlaneala pe care o faceti …
    Bine era daca dumnealui era seful statului acuma si nu dascalul de Johannis care nu are pregatirea necesara sa inteleaga fenomenul si ce anume este de facut . Asta un singur lucru are in gand si anume… ” alegerile anticipate ” … prin care cred ca se si spanzura daca ies la alegeri tot PSD-istii .
    PROPUNETI-L SI PUNETI-L PRIM – MINISTRU PE DOMNUL BASESCU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here