Corina Crețu lasă PSD: ‘Candidez pentru alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România!

146

Comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Crețu, a anunțat, joi, că va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România, precizând că decizia este o delimitare clară de actuala conducere a PSD.

Corina Crețu a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la o conferință despre politica de coeziune, că rămâne o social- democrată europeană convinsă, considerând că singura șansă de dezvoltare a României este în interiorul unei UE puternice și echitabile.

”Candidez pentru alegerile PE din partea Pro România care are un proiect ambițios de dezvoltare a României, cu oameni comepetenți și profesioniști. Am fost și rămân o social- democrată europeană convinsă și cred singura șansă de dezvoltare a României este în interiorul unei UE puternice și echitabile, unde ne trebuie aliați și prieteni. Și cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toți. Cred că lumea cunoaște ce am făcut, tot ce am făcut a fost pentru România și români și îmi doresc să fac acest lucru și în continuare. Îi respect, în continuare, pe membrii PSD dar îi rog să înțeleagă că acceastă decizie a mea este o delimitare clară de actuala conducere a acestui partid care în ultimii ani a minimizat munca și eforturile noastre, a celor care am încercat să ajutăm România, culmnând cu atacuri și jigniri personale la adresa mea și a colegilor din CE”, a spus Crețu.

Corina Crețu a participat, joi, la Cluj-Napoca, la Institutul de Istorie ”George Barițiu” al Academiei Române, filiala Cluj, la conferința ”Politica de coeziune socială în UE – trecut, prezent și viitor”.

2 COMENTARII

  1. Foarte bine ! Succes ! Asa ar trebui sa treaca toti din PSD , in acest partid nou infiintzat , altfel nu vor „scapa ” de Dragnea prea curand, doar daca va fi bagat la zdup si poate ca nici atunci … ! Fac aceasta remarca, ptr ca PSD-ul nu este in stare sa-si „spele rufele murdare ” intre ei si sa gaseasca un lider namanjit in nici un fel si nici „agatzat „in toate felurile de opozitia asta care se c*aca pe ea de spaima lui Dragnea !

  2. Asta-i cea mai faina functie politica ! Indiferent ca dormi in banca sau nu, indiferent ca faci ceva sau ba… timpul trece, leafa merge… si efectiv nu raspunzi de nimic, in nici un fel ! ASA…DA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here