AUR este un partid care se ține de cuvânt. George Simion donează 90% din salariul de parlamentar. În această lună a oferit ajutorul către mama șoferului de TIR ucis cu bestialitate în Franța. Opozanții politici spun că este populism, dar atunci de ce nu fac și ei un asemenea gest din moment ce au salarii de 3.000 de euro lunar? Să nu faci nimic e ușor, să critici este ușor, să ajuți este greu.

Liderul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, s-a interesat personal de cazul brăileanului Mihai Spătaru, şoferul de TIR care a fost, recent, înjunghiat cu o sabie şi ucis în Franţa. Acesta a venit în weekend la Brăila şi a stat de vorbă cu mama victimei. Informaţia a fost transmisă de către deputatul AUR Brăila, Ciprian Ciubuc, care a precizat că Simion şi-a donat 90% din salariu familiei bărbatului ucis.

Video: Aici

5 COMENTARII

  1. Ne place sa ne dam mari ca donam bani cred si eu la ce salari au uni au de unde dona ca lor si daca statul le ia 45 la suta tot raman cu ceva nu ca la salariati de rand.Bravo lor felicitari dar sasa nu muncesc nimic uni pentru salariile acelea de la stat stau si nu fac nimic.

  2. Bravo lor nu am nimic cu nimeni dar eu cred ca oameni sunt rai in general te muncesc ca sclavul in fabrici si uzine si ia statul 45 la suta mai ramane omul cu nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.