Contractul pentru achiziția a 25 de microbuze electrice, care vor fi repartizate unor unități de învățământ preuniversitar din două orașe și 23 de comune din județul Bistrița-Năsăud, a fost semnat, a anunțat Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

„Încă o veste bună pentru județul nostru! S-a semnat contractul de achiziție publică pentru achiziționarea a 25 de microbuze electrice, pentru transportul durabil a elevilor.

Termenul de livrare pentru microbuzele electrice este de 6 luni de la data semnării contractului Un proiect prin care contribuim semnificativ la reducerea emisiilor de carbon și promovarea unui mediu sustenabil”, a notat pe pagina sa de Facebook președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Cele 25 de unități administrativ-teritoriale (UAT) din județul Bistrița-Năsăud care vor beneficia de aceste microbuze sunt: orașele Năsăud și Sângeorz-Băi, comunele Tiha Bârgăului, Telciu, Budacu de Jos, Târlișua, Maieru, Lunca Ilvei, Lechința, Șanț, Rebrișoara, Rebra, Parva, Leșu, Căianu Mic, Prundu Bârgăului, Poiana Ilvei, Ilva Mare, Rodna, Petru Rareș, Feldru, Cetate, Livezile, Ilva Mică și Teaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.