Continuă reabilitările blocurilor cu japca! Oamenii s-au trezit cu schelele la geam, cu informare ZERO

296

Reabilitarea termică a blocurilor, unul dintre proiectele cu care se mândreşte primarul Ovidiu Creţu este un haos total. Oamenii nu sunt informaţi, iar semnăturile şi şedinţele de scară obligatorii în acest sens, par să lipsească în multe locuri. Lucrările ajung şi ele să fie făcute de terţi, care nu par să respecte nici regulile elementare de protecţia muncii.

 

Odiseea reabilitării termice a blocurilor a început în anul 2013, când primarul Ovidiu Creţu anunţa că vrea să reabiliteze termic toate apartamentele din Bistriţa cu ajutorul fondurilor europene. Potrivit programului de investiţii a Primăriei Bistriţa, 50 de blocuri deja au primit okey-ul pentru finanţare europeană. Pentru reabilitarea termică a blocurilor, Primăria Bistriţa a alocat anul acesta, în total, 38,5 milioane de lei.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

Andreea Moldovan

1 COMENTARIU

  1. Maaa… sunteti culmea. Dupa ce ca va repara blocurile proprietate privata pe banii publici, ori capatati din ” Hevuropa ” … mai faceti si tarantele … ? In mod normal, moral si legal, ar trebui toate aceste reabilitari sa le faca pe banii vostri, pentru ca celor care stau la case nu le da nimeni nici un ajutor si nici o ” reabilitare ” nu se face pe banii publici …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here