Consiliul Judeţean îşi bagă nasul tot mai mult în activitatea sportivă din Bistriţa-Năsăud. După susţinerea echipei de handbal, autorităţile judeţene vor să resusciteze Gloria Bistriţa şi nu pe bani puţini.


Gloria Bistriţa nu moare, se transformă! După ce mai multe entităţi s-au străduit să salveze clubul care a rămas în istoria fotbalistică a ţării, în 2018 face o tentativă şi Consiliul Judeţean, după ce ani la rând a susţinut că nu va susţine financiar acest brand, pentru că este un sac fără fund.

Consiliul Judeţean nu-i susţine pe alţii care vor să facă treabă în fotbalul bistriţean, ci preia brandul şi îşi face propriul club. Primul pas a fost făcut chiar săptămâna trecută, când Radu Moldovan a venit cu un proiect de hotărâre privind înfiinţarea unui club nou, dar cu nume vechi: Gloria Bistriţa 2018.

Instituţia are la dispoziţie 60 de zile să întocmească hotărârea de înfiinţare a Clubului Sportiv Gloria 2018. Acesta va fi practic o instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Judeţean. Bugetul va fi asigurat, an de an, de Consiliul Judeţean.

Sediul clubului sportiv va funcţiona în cadrul Consiliului Judeţean, la etajul I. Consiliul Judeţean nu se opreşte la un singur sport, ci îşi doreşte un club „polisportiv”, care să promoveze mai multe ramuri sportive.

„Scopul clubului sportiv va fi organizarea şi administrarea de activităţi sportive, pentru comunitate, inclusiv a activităţilor de performanţă, selecţie, pregătire şi participare la competiţii interne şi internaţionale”, se arată în proiectul de hotărâre.


Afla mai multe detalii cumparand ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita de la orice punct de vanzare a presei.

Andreea Moldovan

1 COMENTARIU

  1. Ma luav-ar DNA-ul… ! Tocati bani mai … pentru camine de copii si de batrani mai… ca aia este urgentza, nu falimentul Clubului de Fotbal Gloria… pe care vreti voi cu orice pretz sa-l luati sub aripa voastra !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here