Consiliul Judeţean are funcţionari cu averi uriaşe, moştenite sau ascunse prin bănci

780

Cu salarii relativ modeste până anul trecut, funcţionarii din Consiliul Judeţean au averi greu de egalat. Unii au primit moşteniri case şi apartamente, alţii şi-au pus la adăpost în bănci sume importante, a căror provenienţă rămâne un mister.

 

Cu o săptămână înainte de termenul maxim stipulat de lege, doar 8 angajaţi din cei peste 100 ai Consiliului Judeţean şi-au depus declaraţiile de avere, sau cel puţin în acest moment documentele nu sunt făcute publice de cei responsabili din cadrul instituţiei. Unii dintre cei care au publice deja averile, deşi au salarii relativ modeste, par să o ducă foarte bine.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

Andreea Moldovan

4 COMENTARII

  1. Ce va mirati ? Celor din sistemul de sanatate, sa le dai si un miliard de lei salariu, tot ” sna.pani ” raman si tot asa-si fac datoria fata de oamenii care le asigura lor salariile . Ce s-a mostenit si s-a impamantenit, nu moare niciodata. Poti sa-i impusti si sa-i belesti pe toti ! Dar… intr-o zi, nu se stie daca oamnii nu se vor ” rascula ” impotriva lor si va fi vai si jale atunci , ca s-au cam saturat efectiv de marsavenia marii majoritati dintre ei. Nici 20% nu sunt oameni cu suflet uman in ei . Vu va mai mirati ca si-au acumulat averi imense pe seama celor suferinzi , ca tot asa vor avea si beneficiul dupa aceasta avere !

  2. Pai, daca de acolo se „taie pita ” si se ” impart feliile ” … ! Doara ” pita calda , in imprumut se da ” … nu ?!

  3. Doar nu credeti ca se duc sa lucreze in administratie pentru salar…Cauta functii unde „picura„ bine, sa se umple buzunarul cat mai repede. Asa ne-am ales cu tot felul de „profesionisti„ in CJ si Primarie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here