Conducerea unui liceu, demisă după acuzaţii că elevilor li se aplicau electroşocuri

127

Conducerea liceului Tehnologic Special nr. 1 din Oradea a fost demisa de ISJ Bihor. Senatorul USR, Vlad Alexandrescu, a reclamat aplicarea de electroşocuri copiilor cu probleme psihice si lovirea acestora de catre jandarmii de la paza din internatul liceului.

Reprezentanţii ISJ Bihor au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că abuzurile asupra copiilor sunt anchetate de organe abilitate.

”În urma verificărilor efectuate la Liceul Tehnologic Special Nr.1 Oradea, de către echipe de inspectori şcolari în mai multe rânduri, ultima având loc miercuri, Consiliul de Administraţie al ISJ Bihor a hotărât încetarea contractelor de management ale conducerii unităţii de învăţământ. Decizia s-a luat în urma unei evaluări manageriale şi administrative realizate la nivelul conducerii unităţii de învăţământ.

1 COMENTARIU

  1. O sa mai accepte dr.acu functia de director, daca pentru orice tem.bel de angajat care face prostii, musai sa dea socoteala directorul , in timp ce raspunderea este personala . Fiti domnilor seriosi si nu cautati motive politice sa-i schimbati din functiiile pe care si le-au ocupat prin concurs administrativ , de competentza si experienta profesionala si manageriala , inafara cazului in care au fost ” unsi cu undelemnul puterii ” pe cale politica , unde se poate aplica … ” io te-am facut… io te omor ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here